המדור של לימור – תרופה נגד המגיפה נמצאת בכל מטבח בהשראת ראיון עם ד״ר יוסף ווסק

נטורופתיה והחיים עצמם
מכירים את זה שפיסת מידע מגיעה אליכם ואתם מרגישים שזכיתם בפיס? ככה הרגשתי כאשר צפיתי בסרטו של ד״ר יוסף ווסק שכותרתו היא: תרופה נגד קורונה נמצאת בכל מטבח.
אשכרה נפלתי. חשבתי שאני יודעת כבר הכל, כולל צמחי מרפא, שמנים אתריים, בגלל זה הייתי יחסית רגועה לאורך השנה האחרונה. יחסית.
אנסה להביא אליכם את עיקרי הדברים, כולל טיפים יישומיים.
אני חושבת שלכולנו כבר ברור, שהקורונה עדיין כאן. מה רע לה?? מלא אקשן, צעקות, דחיפות, אין לה שום סיבה ללכת מכאן.
עוד ברור, תקנו אותי אם אני טועה, שכולנו, לא משנה מה בחרנו לעשות (להתחסן, להימנע מחיסון, לחלות, להיתחלות.. סתם, השניים האחרונים היו לצורך בדיקת העירנות שלכם) עדיין נידרשים למישנה זהירות. כל מיני מקרים משונים של מחוסנים שנידבקו או הדביקו, בלתי מחוסנים א סימפטומטיים שהדביקו מחוסנים ועוד ועוד מעלילות קורונה בעיר הגדולה.. כל זה, לדעתי יכול to unarm, כלומר להניח את הנשקים ההדדיים שנשלפו מאז הפציעו החיסונים לחיינו והאופציה התאפשרה. כולנו עדיין צריכים טיפה להיזהר.
ד״ר ווסק אומר כמה דברים. וירוס קוביד 2 (זה שמחולל את מחלת הקורונה) נמנה על קבוצת וירוסים בשם סארס שתוקפים את דרכי הנשימה. הם גם מחלישים את מערכת החיסון.
המחלה עצמה די נבזית ויכולה להתפתח לדלקת ריאות מסובכת לטיפול ועלולה גם להסתיים לא בטוב, כפי שכולנו נוכחנו לצערינו הגדול.
הגישה המגננתית נוסח מסכות, ריחוק חברתי וסגרים, מבחינתו מיצתה את עצמה.
הוא מעלה על נס את חוסר האונים של עולם הרפואה כלפי וירוסים. עם חיידקים יודעים להתמודד, אבל וירוסים? כניעה מראש. מאה שנה חלפו מאז המגפה הספרדית, היה טיפה זמן לבחון את הנושא מבחינת הרפואה הקונבנציונאלית, שלא נוצל כראוי.
אני חייבת, כהרבליסטית לציין שעולם צמחי המרפא עשיר מאד בצמחים שיודעים ממש יפה להתמודד עם וירוסים, אכיניצאה למשל, כמו גם מחזקי מערכת חיסון כגון אסטרגלוס.
מיקום חדירת הוירוס לגוף הוא באף, על מחילותיו. שם הוא ממתין לו ב׳לובי׳ עד שמערכת החיסון תיחלש ותיתן לו אור ירוק לחדור ולהתרבות. נקודה חשובה לתשומת לב. שימו בזיכרון.
ד״ר ווסק אומר ובצדק, איך אנחנו לא מוצאים לנכון לתקוף את הוירוס עצמו? כיצד? מיץ לימון.
וירוסים לא יכולים לחיות בסביבה מאד חומצית או מאד בסיסית.
כמה מילים על PH למדתי על העניין עשרות פעמים ועדיין אני מתבלבלת. מסתבר שככל שהמספר נמוך (נע בין 1-14) מידת החומציות גבוהה יותר ולהיפך לגבי הבסיסיות, ככל שהמספר גבוה יותר, מידת הבסיסיות גדלה. וירוסים אינם יכולים לחיות בקצוות, חומציות גבוהה או בסיסיות גבוהה.
מיץ לימון או חומצת לימון, ה ph שלה נמוך מ -3, משמע גזר דין מוות לוירוס. איזה כיף!
אני לא רוצה להיות אנטישמית של וירוסים, אבל תכלס הקורונה טיפה הלכה צעד אחד, או אלף, רחוק מידי….
אז איך ומה? 
קודם כל לשתות מיץ לימון. ככה נקי. מלימון שלם. לצחצח היטב שיניים לאחר מכן!
מה עוד?
זוכרים ששמרנו בזיכרון את העובדה שהוירוסים ממתינים להם באיזור האף לאור הירוק על מנת להתפרץ? זה הזמן שלנו לתת פייט.
בשלב הזה הם פגיעים.
אז קבלו את ההזיה: מטוש מיץ לימון לאף: מרפדים מקלון אוזניים בטיפה יותר צמר גפן, טובלים במיץ לימון ועוטפים את פנים האף בעדינות. פעם ביומיים. תבטיחו לי רק שאתם לא מתנפלים על כל בני הבית עם מטושים שלופים, מטופטפי מיץ לימון. תסבירו. מי שישתכנע ישתכנע ומי שלא – לא. בטח כשמדובר על ילדים. ואת העיטוף בתוך הנחיריים, For the love of god – בעדינות!
עוד פרט חשוב, לא לצאת לשמש עם לימון מטפטף מהאף. זה עושה פיגמנטציה ועוד. רק בערב. 12 שעות לפני חשיפה מחודשת לשמש.
מי חמצן גם יצלחו לאותה המטרה. רק אותם לא לשתות, אלא רק עם מקלון אוזניים לנחיריים.
לא יודעת, נראה לי שעלינו כאן על משהו, כל דבר טבעי שעוזר להימנע מלחלות במחלה הזאת נראה לי אחלה.
ד״ר ווסק נשאל בראיון, מטבע הדברים על החיסונים, או כפי שקרא להם בחן סובייטי אמיתי – הוואקסינות. הוא הצהיר על עצמו כפריק של ׳וואקסינות׳, חושב שזה אחד הדברים הכי חשובים שעולם הרפואה העניק לאנושות. לגבי זה המסוים יש לו השגות. הזמן המהיר בו פותח, מספר מנות החיסון (בנתיים שואפים ל – 3) כולל אי ההתאמה לווריאנטים השונים. הוא כן התחסן. כי ידע שחייו יהיו גיהנום אם לא יעשה זאת. טיפה רציתי לבכות כששמעתי את זה, אבל התאפקתי.
בקיצור – אדם חכם, יסודי, חקר לעומק את הנושא, שמונה חודשים לדבריו. גם פרקטי ולא חי בעננים.אני מלאת אושר מאז שנחשפתי למידע הזה. מקווה שגם אתם.
זול, זמין, לא כואב… מה רע היתה נוהגת אימי לומר על דברים שבוודאות היו טובים, ללא שום דילמה.
גבינת קשיו טבעונית / לימור עברון גילת
משתתפים:
כוס אגוזי קשיו מושרית ללילה במים
3 שיני שום
מיץ מלימון אחד
חצי כוס מים חמים
3כפות שמן זית
אופציונאלי :כף קמח טפיוקה, חופן שמיר שטוף וסחוט לאוהבי הז׳אנר
אופן ההכנה:
מכניסים את כל אלה למעבד מזון או בלנדר חזקים ככל שניתן להשיג ומעבדים עד למרקם חלק
וזהו מוכן.
מי שרוצה תחליף גבינה לפיצה טבעונית, מכניס את הגבינה לסיר ומבשל על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד עד להתמצקות הגבינה.
שומרים כמובן במקרר.